fredag 13 mars 2009

Hej !

Jaha, nu har man varit hos sjukgymnasten och jobbat, och nu nattar jag lilla D.
Hos sjukgymnasten var det skönt, först masserade han axlar och skulder blad och sen tog han nacken och som han drar så måste jag nog ha blivit 163 cm, jag är 162,5 cm släpper inte halvan.
Men det var jätte skönt, sen fick jag vara i varmvatten bassängen, så skulle han visa mig några övningar,( jag får inte simma), först fick jag en jätte flytväst som ska sitta runt midjan sen skulle jag springa i vattnet i 15 minuter, jag kände mig lite fånig, men om det blir bättre så, då kan jag göra det, men nu var det så att det var bara jag och så en tjej och kille som var väldigt kära i varandra väldigt synligt så man kände sig i vägen.

Då kan ni tänka er hur det ska se ut när man springer i vattnet fram och tillbaka framför dom(det var lite skämmigt). Dom sneglade lite men jag försökte se ut som om jag inte skäms och jag bryr mig och det gick ju också bra=)

************

Annars har jag inte hunnit gjort så mycket, jo jag har satt igång och gjort lite ris gummor till påsk
som jag ska sälja på en liten marknad. Men det får ni se sen.

************
Ingen elektriker har kommit än(som skulle sätta upp lamporna i köket), men han kommer nog så småningom, den som väntar på nått gott väntar aldrig för länge.

Nä nu ska jag ner och titta på så ska det låta

Ha en bra fredag kväll

Kramar




1 kommentar:

lantromantik sa...

Jättemysig blogg du har och fina bilder...

Mvh jenny